fredag 29 juli 2011

Jösses ännu fler projekt på G.

Jag har 9hk Suzuki i källaren som ännu inte är färdig renoverad, snörstart saknas och jag har en plastbåt i garaget som behöver lagas. Min trailer har en lista på förbättringar som jag vill göra, stödhjul, ny winsch och nya uppläggnings hjul. Som om inte detta vore nog så har jag lagt ett bud på en 9,9hk Mercury med visst renoverings behov.
/ J

onsdag 27 juli 2011

Testar.

Detta inlägg är ett test.
Har precis laddat ner en app för att kunna blogga från mobilen.


Slut på det roliga.

Från och med i tisdags är min sammanhängande ledighet över, nu går vi omlott jag och sambon. Jag jobbar de dagar hon är ledig och tvärtom, detta pga dottern inte börjar sin inskolning på dagis förrän den 18/8.
Ikväll ska jag och en kompis gå igenom kräftburarna och kolla så att de är fit for fight, på Torsdag nästa vecka kör vi vår premiär för året.

måndag 25 juli 2011

Jaja jag kom ut en sväng.

Idag lyckades jag smita ut 2 timmar, det blev lite regnbågs fiske. Men de var inte på hugget, hur som helst så var det grymt skönt att komma ut och kasta en stund.
/J

fredag 22 juli 2011

Håv köp

Idag blev det en snabb sväng till den lokala sportfiske butiken, stressad var jag så jag hann ej kika så mycket som jag hade tänkt. Men jag köpte en Savage-gear XL håv, så nu är man redo för höstens flötes trolling. Tänkte kika in där igen i helgen och botanisera bland betena.
/ J

torsdag 21 juli 2011

Snart är det äntligen dax.

Sambon repar sig bra, så snart vågar man sig ut på fiske.
I morgon blir det en sväng till den lokala butiken och inhandla diverse grejer, några soft 4play och en håv ska det bli. Men vem vet jag kanske hittar något mer som jag "behöver"
/J

söndag 17 juli 2011

Inte mycket.

Det är inte mycket som blir som man tänkt sig för tillfället. Sambon är opererad och allt har gått bra, men hon är fortfarande inte pigg nog att ta hand om dottern på egen hand.
Så både båtrenoveringen och fisket ligger på is för tillfället, men jag ger inte upp. Målen står kvar, pb på gös , gräskarp och gädda på +100cm i öppet vatten. Tidigare var målet Gädda över 10kg, men eftersom jag sällan väger dem nu för tiden så har jag modifierat målet lite.

tisdag 12 juli 2011

Snart så.

På Torsdag opereras min älskade sambo, vi hoppas på att hon repar sig snabbt.
När hon är okej igen så ska jag försöka hinna med lite fiske. Båten som jag bärgade i våras har jag så smått börjat fixa till, jag har även hunnit med att hitta en lämplig sjö att lägga den i.
Måste hinna ut och meta lite kräftmar också någon dag.
/J