onsdag 11 maj 2011

Tävling på G.

Den 2/6 kommer jag att deltaga i en Gädd och Gös fiske tävling på Uvasjön, ambitionen är låg. Det beror på att jag aldrig fiskat i den sjön tidigare samt att dagtid i Juni är väl inte de bästa förutsättningarna för Gädda precis.
Jag kommer förmodligen att rikta in mig enbart på en art och då blir det förmodligen Gädda, mest för att jag kan mer om det fisket och därför har en bättre chans att placera mig hyggligt i tävlingen.

Hoppas på att komma ut en sväng på Fredag.

Som det ser ut nu så blir det nog en liten sväng på Fredag kväll, det blir i så fall lite enklare spinnfiske. Jag är riktigt sugen på att se hur min nyinköpta soft 4-play beter sig i vattnet.
Eventuellt tar jag även med mig ett spö för lite mete.

söndag 8 maj 2011

Inte mycket fiske nu.

Har svårt att få tiden att räcka till för fiske, sjukt mycket att göra på jobbet samt att min dotter fyllde 1 i Onsdag:s har gjort att jag har haft fullt upp ändå.
Nåja idag köpte jag 2st soft 4-play de ska visst vara grymt effektiva och de är slut i nästan alla butiker samt hos leverantören. Jag hade tur och lyckades lägga beslag på de 2 sista i den lokala affären.
I morgon ska jag anmäla mig till en gädd/gös fiske tävling som äger rum 2/6, har jag tur så kan min ordinarie fiske kompis få ledigt annars får jag väl annonsera.

söndag 1 maj 2011

Nu har jag bestämt mig.

Jag har funderat på en sak angående mitt gäddfiske en längre tid nu och nu har jag bestämt mig. Eftersom att jag till 95% fiskar ensam och jag vill vara så human som möjligt mot fiskarna så kommer jag från och med idag att sluta med vägning. Det blir alltså bara längd i framtiden, får jag en som jag tror kan vara nytt PB så väger jag så klart den.
Detta gör jag alltså för att jag ska kunna minimera tiden som gäddan är över ytan.